Vanessa Heytens

web-Vanessa-Heytens-baogrouVanessa werkt sinds 2004 als coach, trainer & facilitator met focus op de ontwikkelingsgerichte benadering.

Haar interventies kenmerken zich door een interactieve aanpak. Doorheen deze interventies krijgt men meer inzicht in het eigen functioneren. De nadruk wordt gelegd op de eigen kracht: het eigen persoonlijk leiderschap als katalysator.
Vanessa is altijd werkzaam geweest in de bedrijfswereld. Ze zette haar eerste professionele stappen in de preventiewereld omtrent de thema’s stress en communicatie. De thema’s: communicatie, leiderschap en teamdynamieken zijn een rode draad in haar loopbaan.
Ze heeft haar opleiding in bedrijfscommunicatie aangevuld met een Master in NLP, systemisch werk en corporate coaching. Zij is eveneens gecertificeerd in Metaprofielanalyse (MPA) en gecertificeerde PCC Coach door ICF (International Coaching Federation)
Ze is gepassioneerd door de Oosterse filosofie & evolutionair leiderschap.
In haar vrije tijd vind je haar dan ook vaak terug aan haar kookfornuis of op de yogamat, waar ze de Oosterse inzichten in daden omzet.
Vanessa verzorgt opleidingen in Nederlands, Frans of Engels.

Contact: v.heytens@baogroup.be