Pierre Lucas

web-pierre-lucas-baogroup-140x150Gedurende meer dan 20 jaar heeft Pierre diverse functies waargenomen zowel in management als directie binnen de financiële sector. Gedurende deze periode heeft hij een stevige ervaring kunnen opbouwen inzake leadership en verkoop in de wereld van multinationals.

Als beheerder van ondernemingen heeft hij zich verdiept in verschillende technieken inzake persoonlijk groei zoals Neuro Linguistisch Programmeren, transactionele analyse en coaching/mentoring.

Geboeid door het taoïsme heeft Pierre een eigen benadering van het beroep van corporate coach.

Hij is gecertificeerde ICF coach, past president van de ICF-Belgium board en mede-oprichter van BAO Group Learning and Developement. Hij is eveneens lid geweest van het pedagogisch comité van de school voor coaching BAO/Coachingways. Met zijn team professionals doet hij pragmatische en creatieve interventies om de medewerkers te brengen tot meer performantie en alignment. Hij zorgt oa voor de commerciële contacten en is mede-oprichter van het Elan Vital Institute for mentoring and coaching, die de brug vormt tussen de bedrijfswereld en professionele coaching. Hij is gepassioneerd door het onderwijs en de oprichter van de stichting “Bouche à Oreille” vzw waarvan de missie is de essentiële coachingstools in oa de onderwijswereld te integreren. Hij faciliteert in Nederlands, Frans en Engels.

Contact: p.lucas@baogroup.be