Daniëlle De Wilde

web-danielle-de-wilde-baogrMede-oprichtster van BAO Group Learning & Development en het Elan Vital Mentoring & Coaching Institute. Daniëlle heeft meer dan 25 jaar ervaring in het begeleiden van mensen binnen organisaties via het coachen van de kaderleden, verantwoordelijken en teams.

Ze is vooral actief in de bedrijfswereld en hanteert een holistische benadering die zich doelbewust onderscheidt van een traditionele aanpak. Ze heeft haar pedagogische vorming vervolledigd met oa een Master NLP Trainer en heeft zich gespecialiseerd in (self) leadership, coaching en mentoring zowel als in teamcoaching en supervisie. Als mentor coach begeleidt ze supervisiesessies voor coaches die up-to-date willen blijven en verder willen gaan in hun professionele accreditatie.

Ze is getraind in transpersonal coaching en gebruikt een gevarieerd toolbox om diepgaand werk te verrichten en de medewerkers tot hun hoogst potentieel te doen gaan. Haar interventies zijn praktisch en systemisch met een gezonde dosering actie, emotie & reflectie. Hands, heart, head. Ze faciliteert in Nederlands, Frans en Engels.

Past Vice-presidente ICF/Belgium, Daniëlle blijft zich inzetten voor de professionalisering van het beroep van coach.

Contact: d.dewilde@baogroup.be – Tel 0495 66 07 00